Wednesday, October 21, 2015

Shaklee yang pertama.. Pentingnya kalsium semasa hamil

Bismillahirrahmannirrahim

Okay, enough about how i started. Mari berkongsi pasal benda lain pulak seperti pentingnya kalsium semasa hamil.

Hari ni saya, pengedar Shaklee Temerloh anda akan berkongsi tentang produk Shaklee pertama yg saya beli iaitu OsteMatrix. Kenapa ini produk pertama dibeli??? Kerana memikirkan pentingnya kalsium semasa hamil.


Aaa OsteMatrix ni utk kekuatan tulang, gigi dan sendi2 ye.. ibu2 mengandung mesti tahukan pentingnya kalsium semasa hamil. Kita ni perlukan kalsium utk menguatkan tulang, gigi dan sendi diri dan anak dlm rahim tu pun sdg membesar dan memerlukan kalsium.


Tapi, Oste ni bkn sekadar membekalkan kalsium.. bukan hanya utk ibu2 yg tahu pentingnya kalsium semasa hamil sahaja, malah dia ada bnyk kelebihan lain.. ce tgk gambarajah kat bawah ni..
Haaa BANYAK kan kelebihan dia.. jadi kamu2 di luar sana, yg tahu pentingnya kalsium semasa hamil tp x buat apa2 pun utk menambah kalsium, yg ada masalah sakit2 lutut, x boleh duduk lama sgt nnt kebas, sokmo kejang2 terutamanya waktu sejuk (selalu berlaku pd ibu2 mengandung), yg ada sakit gastrik, bolehlah menghubungi saya, Karmila Karim, pengedar Shaklee Temerloh anda di 019-9819196. 


Eeehhh, tunggu  jap. Kamu2 yg xdek masalah kesihatan pun boleh jugak hubungi saya. Kita boleh bincang tentang meningkatkan kesihatan diri dengan supplemen kesihatan. X perlu sakit dulu baru nk makan supplemen. Mencegah kan lebih baik daripada merawat, betul x?? Sekarangkan kamu2 dah tahu pentingnya kalsium semasa hamil dan utk hari2 tua.. So tunggu apa lagi.. cepat2 hubungi saya, pengedar Shaklee Temerloh anda. Semoga kita semua akan menuju ke arah kehidupan yg lebih sihat dan bermakna.

Salam sayang, 

Karmila Karim

Pengedar Shaklee Temerloh, Mentakab, Chenor dan kawasan2 sekitarnya

SID: 1202482

019-981 9196

No comments:

Post a Comment