Thursday, April 21, 2016

KEMPEN DETOKS SHAKLEE APRIL-JUN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..


Berita baik untuk semua.. Shaklee sedang mengadakan Kempen Detoks selama 3 bulan bermula April ini sehingga Jun.. wah memang best berita ni sebab sekarang ni pun dah masuk bulan Rejab.. memang sangat2 bersesuaian untuk kita bersihkan dalaman kita ni.. preparation menjelang Ramadhan..

Detoks ni penting.. untuk membersihkan hati, pundi2, perut dan usus2 kita.. penting tau nak bersihkan semua ni.. daripada kerak2 toksin dan sisa2 makanan yang melekat2 dan menempel2 di dinding2 organ kita.. bertahun2 tu.. 

kenapa penting nak bersihkan semua2 tu? banyak kebaikannya.. yang paling utama adalah untuk memantapkan hati kita.. membantu hati kita ni untuk melakukan proses penyingkiran toksin dengan lebih optimum.  

sebab tu la walaupun bertong2 dan berbotol2 suplemen yang ditelan, semuanya tidak membuahkan hasil.. nak kurus tak kurus2 jugak, nak kulit licin makin naik pulak jerawat dan jeragat, nak sihat tapi masih jugak banyak masalah.. malah bertambah2 huhu..

semuanya sebab toksin dan kerak2 lebihan makanan yang tidak berjaya disingkirkan oleh badan.. eh? kenapa tak disingkirkan?? hihi itu saya akan bincangkan dalam entri lain ye..

berbalik pada kempen detoks Shaklee ni.. rugi sangat kalau tak join.. sebabnya:

  • akan dapat beli SET DETOKS pada harga VIP
  • automatik akan didaftarkan menjadi ahli secara PERCUMA
  • setiap belian set akan disertakan dengan beg kertas #liveamazing #hiduphebat sebagai cenderahati (selagi stok masih ada)
  • akan dibantu dan dipantau oleh pakar nutrisi Shaklee sepanjang mengikuti program ini


detoks ni bukan hanya melalui pemakanan.. detoks ni juga melibatkan gaya hidup dan persekitaran.. jangan risau.. saya tidak akan biarkan anda terkontang-kanting detoks sorang2.. bukan saya je yang akan bantu anda, anda juga akan saya linkkan dengan pakar nutrisi Shaklee.. juga group support yang lain untuk memotivasikan anda hihi

untuk tahu langkah detoks yang mudah, boleh baca di entri saya 6 langkah mudah untuk detoks.. tapi kalau nak tahu cara detoks yang lebih holistik dan menyeluruh, siap ada pelan pemakanan dan carta, boleh hubungi saya dengan segera ye..

No comments:

Post a Comment