Thursday, May 26, 2016

Faedah Daftar Ahli Dengan Saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera

okey.. entri ini adalah dikhaskan kepada ANDA.. yeee.. ANDA yang sedang membaca ni hihi.. sebelum tu, dah Daftar Ahli Shaklee ke belum? haa cepat2 taip DAFTAR AHLI dan hantar ke 019 981 9196. Nak tahu Faedah Ahli Shaklee? aaa jangan malu jangan segan untuk kontek koi yak hihihari ni saya nak terangkan kebaikan dan keuntungan menjadi ahli VIP Shaklee di bawah group #SuperStarShaklee pimpinan bersama Master Salwa dan Master Ithnin.. yang lebih kami kenali sebagai mami dan apak..


Latar Belakang group #superstarshaklee

Master Salwa dan Master Ithnin adalah Master Coordinator terpantas dalam sejarah Shaklee Malaysia.. mereka berdua berjaya naik rank tertinggi dalam organisasi Shaklee dalam masa 7 bulan sahaja.. mereka fokus secara INTENSIF dalam mempromosikan Shaklee secara online dan offline

banyak kelebihan dan keuntungan menjadi ahli VIP Shaklee berdaftar di bawah bimbingan group #superstarshaklee ni. ahli2 yang hanya bergerak aktif sebagai konsumer akan dibimbing tentang produk, kebaikan dan cara2 pemakanan. selain daripada itu, ahli2 juga boleh berkongsi tips2 kesihatan dan testimoni produk.

manakala ahli2 VIP Shaklee yang berminat dan mahu fokus sebagai konsumer dan distributor akan dibimbing secara terus berkenaan bisnes, strategi pemasaran, pengetahuan mendalam berkenaan produk dan panduan mengkonsultasi prospek yang datang bertanya.


KEKUATAN GROUP #superstarshaklee

kekuatan utama group ini adalah "The Power of 7"

 1. 21 strategi pemasaran yang SUPER MANTAP yang dikenali sebagai PPUV - 21 Teknik Rahsia
 2. Blog yang SEO optimized
  • Master Salwa dan 7 leaders dalam group ini memiliki blog yang kukuh dan mantap di Google. 
 3. Pengetahuan produk yang sangat mendalam
  • Master Salwa dan keluarganya merupakan pengguna dan pemakan produk Shaklee sejak 1996. Kepakaran, pengalaman dan pengetahuan beliau dalam Shaklee ini tidak boleh didapati di mana2. even nutritionist pun merujuk keada beliau.
 4. Sistem MSM 360
  • sistem ini merupakan cara untuk membina perniagaan Shaklee yang kukuh yang akan membuahkan pendapatan pasif RM2000 pada bulan keempat jika ia dijalankan dengan betul mengikut sistem.
 5. Penguasaan wilayah dan negeri
  • hampir kesemua leaders dalam group #superstarshaklee ni adalah merupakan individu yang menguasai pasaran Shaklee di kawasan mereka
 6. Network yang mantap dan ramai pakar2 bisnes di dalam group ini
  • Master Salwa adalah anak didik kepada tuan Hasbul Aqill, Faisal Abdullah, Master Rey, Zulhairi Nopiah dan ramai lagi. Malah beliau pernah diiktiraf sebagai best student oleh tuan Hasbul Aqill dan pernah diumumkan sebagai Pengedar Shaklee terbaik oleh tuan Faisal Abdullah.
 7. Bimbingan online yang konsisten melalui group dan webinar
  • Master Salwa menyediakan bimbingan komprehensif dan intensif melalui sesi online yang beliau jalankan setiap bulan.


haaa.. itulah antara kekuatan terkuat menjadi seorang ahli VIP Shaklee di bawah kumpulan #superstarshaklee pimpinan bersama Master Salwa dan Master Ithnin.

seronok tau bila dah mendaftar jadi ahli group #superstarshaklee ni hihi.. tak tipuuuuu

nak berseronok jadi pengguna/berniaga shaklee macam saya? dialu-alukan untuk menghubungi saya.. jangan malu2 ye 


Dah kenal belum Stokis Shaklee Temerloh? Jom berkenalan dengan koi. klik link ni ---> Stokis Shaklee Temerloh


Nak tahu Cara Detoks Mudah? Baca kat sini 


Baca Faedah Daftar Ahli Shaklee di sini --->
No comments:

Post a Comment