Friday, December 9, 2016

5 Sebab Kenapa Kena Mula Bisnes Online Sekarang Dalam Ekonomi Hari Ini


assalamualaikum.. apa khabar hari ni? well, Pengedar Shaklee Temerloh nak share 7 sebab kenapa perlu mula Bisnes Online sekarang dalam ekonomi yang tak menentu ni. lepas baca ni, koi kompem aokme akan terus setuju untuk Daftar Ahli Shaklee dengan mengisi Borang Keahlian Shaklee or nak lagi muSMS/WHATSAPP DAFTAR AHLI dan hantar ke 019 981 9196 sekarang.


okay, zaman sekarang ni ekonomi dunia dah semakin celaru. ekonomi negara kita apatah lagi. RM semakin jatuh, harga barang semakin naik, kos semua meningkat. yang makan gaji pun terasa sempit, apatah lagi yang kerja² sendiri.

tapikan, Bisnes Shaklee ni dah berjaya bertahan lebih 50 tahun di Malaysia. ekonomi meleset, ekonomi booming semua telah ditempuhi dan Shaklee masih bertahan. kenapa? sebab Shaklee ni bukan MLM biasa yang makan atas untung daftar ahli.. Shaklee ni adalah syarikat yang jual Produk Kesihatan yang berupa makanan. dan bonus dan untung Pengedar Shaklee bergantung pada usaha pengedar tu jual barang². siapa yang jual akan dapat untung, siapa yang beli untuk makan sendiribtak dapat untung lebih.. sekadar dapat bahagian dia sendiri je.

antara lain kenapa Bisnes Shaklee ni Bisnes Online Popular dan patut disertai dalam ekonomi sekarang adalah

1. Bisnes Shaklee Tak Perlu Modal yang besar. keluarkan modal tak sampai rm100.. kecik sangat modalnya.. 

hanya RM69 je Yuran Keahlian belum tambah bayaran postage. dah tambah postage, Bayaran Pendaftaran hanya RM80 untuk semenanjung dan RM90 untuk sabah dan sarawak. 

apa tunggu lagi? 

2. Bisnes Shaklee ni berisiko rendah. kenapa rendah? sebab jenama Shaklee dah dikenali ramai. kita dah tak perlu nak perkenalkan jenama Shaklee dah. short cut je kerja kita. terus sebut pasal Produk Shaklee je. 

jangan buang masa..

3. tak perlu keluarkan modal untuk simpan stok. even untuk pengeposan pun kita serahkan pada HQ. so kalau barang tak sampai ke memang HQ yang tanggung. Shaklee even ada polisi boleh pulangkan barang dalam 100 hari. itupun HQ yang uruskan.

nak Daftar Ahli Shaklee dengan mudah?

4. tak perlu ada kedai fizikal pun. Pengedar Shaklee memang tak dibenarkan untuk bukak kedai. sebab jual beli Produk Shaklee melibatkan pindahan UV untuk ahli² yang berdaftar. Pengedar biasa tak boleh cross sell dengan ahli lain atau main harga. memang melanggar etika yang telah Shaklee tetapkan. kesianlah kan pada ahli berdaftar.. kena beli dengan harga retail then tak dapat pulak UV points yang sepatutnya dia dapat. kan menindas dah tu.. tak baik tau

so, macam koi ni, bukak kedai 24 jam di alam maya. tak perlu bayar sewa, tak perlu sibuk nak renovate bagai, tak perlu nak ambik pekerja. kita sendirilah bos, kita sendirilah kerani, kita sendirilah despatch hihi hampir² tak memerlukan pekerja tambahan.. tapi boleh juga nak delegate enche abg untuk jadi driver tak berbayar hihi.. nanti kita masak sedap² sebagai upah.. jadilah hihi

nak bukak kedai macam koi?

5. Bisnes Shaklee ni fleksibel. kalau aokme dah ada kerja tetap pun, Bisnes Shaklee ni tak mengganggu dan tak terikat dengan masa kerja aokme. terpulang pada aokme nak handle macamana Bisnes Online Yang Mudah ni. even aokme bercuti ke, outstation ke, Bisnes Shaklee ni berjalan dari mana aokme berada hihi

pelanggan pun boleh berada dan dilayan on the go. potensi pelanggan melangkaui sempadan negeri mahupun negara mahupun masa.. 24 jam beroperasi hihi

nak berniaga online sambil berseronok?


nak tahu Faedah Daftar Ahli Shaklee dengan saya?  

No comments:

Post a Comment